Prodej svatebních šatů

PROČ BYCH MĚLA PRODAT SVÉ SVATEBNÍ ŠATY PŘES LALA MARKET?

Odpověď je snadná. Investovali jste značné množství peněz do vašich svatebních šatů a je jasné, že si je už nikdy neoblečete. Byla by škoda skrývat je doma pod postelí nebo ve skříni, když jim můžete dát druhý život! Možná právě díky vašim šatům uděláte šťastnou nevěstu, která by si šaty v plné ceně nikdy nemohla koupit. Potěšíte i sebe, protože za peníze z prodeje si můžete koupit věc, kterou plnohodnotně využijete. A v neposlenom řadě musíme zmínit, že tímto způsobem prodeje zmírňujete tvorbu módního odpadu a chráníte NAŠI ZEM. 


CO MOHU PRODÁVAT PŘES LALA MARKET?

Nové nebo použité svatební šaty všech velikostí, tvarů a barev. Pokud se líbily vám, je možné, že se zalíbí i jiné nevěstě. Jelikož jsme zaměřeni pouze na svatební šaty, není u nás možné inzerovat jiné svatební oblečení, dekorace ani doplňky. Při vytvoření nabídky je možné nabízet pouze jeden a tentýž kus šatů tzn. 1 nabídka = 1ks šatů.

Možnost prodávat svatební šaty přes LALA MARKET mají nejen nevěsty, ale i svatební salony či návrháři svatebních šatů.


JAK MOHU PRODÁVAT PŘES LALA MARKET?

Zdarma se zaregistrujte a vyplňte náš detailní formulář s fotografiemi, požadovanou cenou a podrobným popisem šatů. Čím detailnější nabídku vytvoříte, tím je vaše šance na prodej větší. Po zaplacení jednorázového poplatku - kreditu STANDARD 98,80KČ nebo kreditu PREMIUM 148,30KČ - se bude vaše nabídka zobrazovat na webu a sociálních sítích LALA MARKET. V případě úspěšného prodeje bude vaše nabídka ukončena. Z nabídky ji vymažte.


JAKÉ JSOU POPLATKY PŘI PRODEJI SVATEBNÍCH ŠATŮ PŘES LALA MARKET? 

Prodejci účtujeme jednorázový poplatek za inzerování jeho vytvořené nabídky STANDARD nebo PREMIUM tj. kredit STANDARD 98,80KČ nebo kredit PREMIUM 148,30KČ. Neúčtujeme si žádné další poplatky a nenárokuje si na žádnou provizi z prodeje.

V případě, že jste majitelem značky svatebních šatů nebo svatební salon a máte zájem přes LALA MARKET prodat větší množství šatů, doporučujeme přepnout se v nákupu kreditů z účtu "NEVĚSTA" do účtu "SVATEBNÍ SALON" a na základě počtu kusů získáte množstevní slevu.


ZA JAKOU CENU MÁM PRODAT SVÉ SVATEBNÍ ŠATY?

Při nastavení požadované ceny přihlížejte na stav šatů tzn. ve kterém roce byly koupeny, kolikrát byly použity, zda byly čištěny, zda jsou poškozeny atd. Sledujte také ceny podobných modelů šatů u konkurence a na základě všech zmíněných aspektů žádejte férovou cenu výhodnou pro vás i pro nadějnou kupující.


JAKÉ FOTKY SVATEBNÍCH ŠATŮ DOPORUČUJETE POUŽÍT?

Jednoznačně doporučujeme použít pouze profesionální fotografie z vaší svatby. Nákup svatebních šatů je emocionální záležitost a reálné fotografie jsou skvělým způsobem, jak ukázat vaše šaty v plné kráse.

Vaše fotogalerie by měla obsahovat:

1. záběr na celé šaty - zobrazení celé siluety šatů

2. přiblížen záběr - zaměření na detaily, barvu a textilie

3. detailní záběr - zobrazení jedinečných zdobení nebo ornamentů

Nezapomeňte si při vytváření nabídky nastavit hlavní fotografii, která se bude zobrazovat kupujícím ve výsledcích vyhledávání. Doporučujeme vám nastavit si fotku ze záběrem na celé šaty.

Přidávejte jen jasné fotografie s vysokým rozlišením, aby vaše fotogalerie přilákala oči kupujících. Nepřidávejte žádné koláže, screenshoty, vodoznaky či fotografie nalezené na internetu, nakolik se můžete dopustit porušení autorských práv. Přidávejte krásné, čisté, reprezentativní fotky vašich šatů, jejichž držitelem autorských práv jste vy.


POMÁHÁ LALA MARKET PŘI ÚSPĚŠNÉM OBCHODE ZAJISTIT PLATBU A PŘEPRAVU?

Plníme pouze funkci zprostředkovatele, který vytvořil jedinečné zázemí pro nevěsty, které chtějí prodat nebo koupit svatební šaty. Na samotném obchodě či přepravě se nezúčastňujeme žádným způsobem. Za cenové, platební a přepravní podmínky si odpovídají prodávající a kupující.


MÁM SVATEBNÍ ŠATY PŘED PRODEJEM VYČISTIT?

Čím dříve po svatbě dáte šaty vyčistit, tím lépe. Myslete na to jako na investici, která vám pomůže prodat svatební šaty rychleji. Chemické čištění šatů doporučujeme zrealizovat před jejich uvedením do prodeje přes LALA MARKET.


MOHU SVATEBNÍ ŠATY PŘES LALA MARKET PŮJČOVAT?

Na stránce LALA MARKET jsou všechny nabízené svatební šaty určené pouze k prodeji. Je mnoho možností, jak svatební šaty znehodnotit. Protože neexistuje žádná záruka, že se vám šaty vrátí neopotřebované a nepoškozené, nedoporučujeme prodejcem šaty půjčovat. Pokud šaty prodáte, nemusíte se starat o nic, jen si vychutnávat peníze z prodeje.