JAK FUNGUJE LALA MARKET?

LALA MARKET není jen o nákupu či prodeji svatebních šatů. Naším cílem je vytvářet nové zážitky, zkušenosti a spojovat kupujících a prodávajících přes krásné svatební šaty. Úžasné je, že díky možnosti nákupu či prodeje přes náš online second hand také maličko přispíváme ke zmírnění tvorby módního odpadu a pomáháme tak šetřit životní prostředí. Proto o nás všude mluvte a zkusme vytvořit velkou svatební komunitu.

Čím více o nás svět bude vědět, tím bude šťastnější, protože bude plný spokojených žen a nevěst...


PRODEJ SVATEBNÍCH ŠATŮ - KRÁTKÝ PRŮVODCE

1. REGISTRACE + VYTVOŘENÍ NABÍDKY

Zdarma se zaregistrujte. Vyplňte náš detailní formulář s fotografiemi, požadovanou cenou a podrobným popisem šatů. Po zaplacení jednorázového poplatku - kreditu STANDARD nebo PREMIUM se bude vaše nabídka zobrazovat na webu a sociálních sítích LALA MARKET. Čím detailnější nabídku vytvoříte, tím je vaše šance na prodej větší.

2. KOMUNIKACE S KUPUJÍCÍM

Díky našim funkcím a možnostem vyhledávání si budoucí nevěsta může najít právě vaše svatební šaty. Potenciální kupující s vámi mohou přímo komunikovat prostřednictvím naší zabezpečené platformy pro zasílání zpráv. Komunikace probíhá soukromě jen mezi vámi a kupujícím.

3. PRODEJ SVATEBNÍCH ŠATŮ

Samotný prodej šatů tzn. dohoda o platebních podmínkách a o doručení šatů probíhá jen mezi vámi jako prodávajícím a kupujícím. LALA MARKET si nenárokuje žádnou provizi z prodeje a není zodpovědný za prodej ani za doručení šatů. Plníme funkci zprostředkovatele a na obchodu se nepodílejí žádným způsobem.

4. ÚSPĚCH!

Podařilo se vám prodat šaty? Blahopřejeme!

LALA MARKET splnil svůj úkol a prodej šatů je ukončen. Potěšili jste budoucí nevěstu a vy si můžete vychutnávat volné místo v šatníku a peníze z prodeje.


NÁKUP SVATEBNÍCH ŠATŮ  - KRÁTKÝ PRŮVODCE

1. REGISTRACE + VYHLEDÁVÁNÍ VYSNĚNÝCH ŠATŮ

Díky našim funkcím a možnostem vyhledávání si můžete najít šaty podle vlastní potřeby či vkusu. A dokonce levnější než v obchodě! Zdarma se zaregistrujte a vytvořte si vlastní LALA MARKET účet pro ukládání oblíbených šatů a komunikaci s prodávajícími.

2. KOMUNIKACE S PRODÁVAJÍCÍM

Pokud najdete šaty, které se vám líbí, stačí kliknout na tlačítko KONTAKTOVAT PRODÁVAJÍCÍHO a přímo požádat o doplňující informace majitele šatů. Komunikace probíhá soukromě prostřednictvím naší zabezpečené platformy pro zasílání zpráv.

3. NÁKUP SVATEBNÍCH ŠATŮ

Samotný proces nákupu šatů tzn. dohoda o platebních podmínkách a o doručení šatů probíhá jen mezi vámi jako kupujícím a prodávajícím. LALA MARKET plní funkci zprostředkovatele a na obchodu se nepodílí nijak. Doporučujeme vám dohodnout se na setkání a obchod zrealizovat osobně. V případě, že to není možné, pořádně si ověřte prodejce a proveďte kroky k co nejbezpečnějšímu způsobu platby. Nikdy neposílejte peníze bez ověření prodejce.

4. ÚSPĚCH!

Blahopřejeme, můžete se vydávat ve vytoužených šatech za skvělou cenu! Přejeme Vám vše dobré a nezapomeňte, že po svatbě můžete své svatební šaty posunout další nevěstě prodejem přes LALA MARKET.