Svatba Terky a Slava

Svatba Terky a Slava

Přinášíme vám další inspiraci pro váš svatební den. Tentokrát se s námi o detaily svého svatebního dne podělí mladý manželský pár Terka a Slavo. Jsou důkazem toho, že i láska v mladém věku může vydržet mnoho a mnoho let :).

I bývalá nevěsta Terezka je jednou z těch, které prodaly své svatební šaty přes LALA MARKET. Vytvořte si prodejní nabídku a potěšte budoucí nevěstu i vy.


Terka a Slavo

Každý milostný příběh je zvláštní, něčím odlišný a každá společná cesta dvou lidí začíná jinak. Cesty Terky a Slava možná spojila náhoda, ale také osud..

Znají se už od základní školy, ale tehdy mezi nimi ještě nepřeskočila jiskra. Došlo k tomu až jednoho léta v Německu. Po ukončení střední školy se oba, nezávisle na sobě, rozhodli odjet na letní brigádu, ve stejnou dobu, na stejné místo, do malého městečka na západě Německa. Hned první den, kdy se poprvé uviděli, bylo jasné, že se začala psát první kapitola jejich společného života. Dnes jsou spolu už osm let a letos oslavili první výročí :)

Terka byla nádherná romantická nevěsta oblečená do svatebních šatů Dinara od evropské svatební značky Supernova. Své vysněné svatební šaty objevila ve svatebním salonu EvaMária v Seredi, kde bylo okamžitě jasné, které šaty jsou ty pravé. O svatebních šatech měla úplně jinou představu. Viděla se jako nevěsta v boho svatebních šatech s dlouhými rukávy. Šaty, které si vybrala, však krásně ladily s její milou povahou a přirozeností.

Svatební den začal pro oba snoubence ve společnosti jejich rodiny a přátel. Jak už to na východním Slovensku bývá, příprava svatebního dne je zvláštní tradicí plnou smíchu, radosti, ale i emocí a vzpomínek. Za doprovodu lidové hudby si ženich přišel pro svou nevěstu a společně se vydali do kostela svatého Martina v Lipanech, kde si řekli "ano" a slíbili si věčnou lásku.

V Lipanech se také konala svatební hostina. Nové prostory v Troji v Lipanech s nádechem luxusu nabízejí skvělý prostor pro lidi, kteří mají velké svatby, jako tomu bylo v případě tohoto páru. Po příjezdu na místo konání nechybělo rozbití talíře štěstí. Po úspěšném splnění tohoto úkolu, který svatebčanům nijak neusnadňovali svatebčané, odnesl Slavo svou ženu v náručí ke svatebnímu stolu.

Když si člověk představí svatební tanec, obvykle si vybaví pomalý milostný tanec na romantickou píseň, že? Ale Terka a Slavko všechny překvapili. Do manželství se protančili svižným tanečním krokem na říznou píseň Karola Duchoně Tancujem s tebou rád. A zábava mohla začít :)

Na svatbě se hodně tančilo a zpívalo, k čemuž kromě veselých hostů přispěl i skvělý výběr písní hudební skupiny MUZIKUS, kterou tvoří zkušení hudebníci z východu Slovenska.

O půlnoci vše utichlo, světla zhasla a nastal čas na tradiční vrchol svatebního dne - tradiční slovenské "čepčenie". Podle tradice se z neprovdané dívky stala manželka. Tento obřad bývá velmi krásný a dojemný. Na této svatbě to bylo znásobeno tím, že nevěstu "čepčili" její kamarádky.

Svatební den si manželé naplánovali sami s pomocí rodiny a přátel. Využili služeb místních dodavatelů, které najdete pod textem tohoto blogu. Podívejte se také na nádhernou fotogalerii s fotografiemi z celého svatebního dne. Pořídil je velmi šikovný, vstřícný a ochotný fotograf Roman Pavlů.


Terko a Slavo, gratulujeme vám k prvnímu výročí svatby a přejeme vám, abyste společně protančili životem s lehkostí, úsměvem a radostí, tak jako při vaší svatební písni :)


Svatební dodavatelé

Místo obřadu: Kostol sv. Martina v Lipanoch
Místo hostiny a ubytování: Troja
Svatební menu: Troja
Zákusky: Sladká dielňa u Jany
Dezerty pro hosty: Cukrárenska výroba Lipovská
Ovocné pohárky: Fruity bar MIMKA
Fotograf:
Roman Pavluv
Fotokoutek: FotoCorner
Svatební šaty: Svadobný salón EvaMária
Svatební účes: Simona Čonková 
Svatební make-up: Petra Kušnírová
Nehty: Studio Aurora Sabinov
Svatební píseň: Tancujem s tebou rád
Hudba:MUZIKUS
Čepčenie:ŽSS Milpošanka
Svatební výzdoba: Mariposa výzdoby
Svatební kytice: Mariposa výzdoby
Výzdoba kostela: Kvetinárstvo L+P KANDRÁČ


Svatební fotografie


Chcete se také podělit o své svatební zkušenosti a inspirovat budoucí nevěsty? Vyplňte tento dotazník a tým LALA MARKET se o vše postará :)

Také se vám může líbit