Svatba Veroniky a Andreje

Svatba Veroniky a Andreje

Milé dámy, přinášíme vám první letošní blog z kategorie Nevěsty nevěstám, kde se vy, budoucí i bývalé nevěsty, můžete vzájemně inspirovat. Jsme moc rádi, že několik z vás využilo této příležitosti a předalo své znalosti a zkušenosti ostatním, které hledají inspiraci pro svůj svatební den.

Andrej a Veronika měli krásnou místní svatbu. Veronika se vdávala v nádherných - květinami posetých svatebních šatech Miranda od slovenské značky svatebních šatů Eva Grandes, které se jí podařilo prodat jiné nevěstě přes náš portál :)


Veronika a Andrej

Nikdy nevíte, kdy si vás láska najde. Někteří lidé se zamilují na první pohled, jindy se do sebe zamilují až po několika letech přátelství. Veronice a Andrejovi stačilo jedno setkání u kávy: "Naši lásku spojil náš společná kamarádka. Zavolala mi a řekla, že ty i Andrej mi vždycky říkáte, že se máte skvěle, jen vám chybí láska, tak zajděte na kafe a uvidíme. Ještě ten den jsme se potkali a od té doby jsme spolu."

Veronika a Andrej si svatbu naplánovali sami s malou pomocí šikovných rukou v rodinném kruhu. Květinová svatební oznámení a tiskoviny, které si můžete prohlédnout ve svatební galerii, si objednali na slovenském internetovém portálu SAShe.sk, kde najdete širokou nabídku designérských prací od šikovných slovenských autorů.

Svatba novomanželů se konala v Banské Bystrici, konkrétně na radnici města s nádechem historie. Nedaleko odtud se nachází golfový resort Tri Duby, kde se konala svatební hostina. Toto místo kombinuje moderní prostory s krásnou přírodou. "Svatební menu připravili v restauraci, kde jsme měli svatbu. Jídlo bylo vynikající a na vysoké úrovni."

Všechny ostatní svatební dobroty dostali přímo v Banské Bystrici. Pagáče na svatbu upekly v malé pekárně, kterou si otevřely matka s dcerou, štrúdly upekly v pekárně v Rakytovcích a klasické koláče upekla šikovná pekařka z Banské Bystrice. Svatební dort, který si všichni chtěli odnést domů, byl upečen v malé rodinné pekárně v Čískejkovo.

Květinová výzdoba byla rovněž svěřena místnímu rodinnému květinářství, které si v Banské Bystrici otevřela matka se synem.

Každý pár bude jistě nadšený, když bude jeho svatební den zachycen a zvěčněn na profesionálních fotografiích. Volba Veroniky byla jasná: "Vlado Veverka. To byla první osoba, o které jsem věděla, že on musí náš den zachytit." Jedinečné umělecké fotografie a portréty tohoto fotografa jistě okouzlí i vás. Kromě úžasné práce si Veronika pochvaluje i jeho přístup.

Ve fotogalerii najdete také fotografii, ze které je patrné, že si tito dva krásní lidé svůj první novomanželský tanec užívali s úsměvem na tváři. "Chodili jsme před svatbou na hodiny tance. Absolvovali jsme 4 hodiny a vznikla nádherná choreografie. Manžel měl stres z tance obrovský, ale ta příprava mu pomohla a zatancoval to nádherně, i když nerad tančí." Pokud máte s tancem problémy, inspirujte se a zkuste vyhledat učitele tance. Stačí pár lekcí, aby se novomanželský tanec stal zážitkem a ne stresem.

Nevěsta Veronika byla okouzlující nevěsta, jejíž úsměv se na fotografiích vyjímá a zpříjemnil nám den :) Po vyzkoušení pěti svatebních šatů ve svatebním salonu Giovanna v Bratislavě si nakonec vybrala model Miranda od Evy Grandes, která je mezi našimi nevěstami velmi oblíbená. “Náušnice mi vyráběly na míru a nádherně se hodily k šatům. Lodičky jsem měla smetanové jednoduché, vždyť je zpod šatů ani nebylo vidět. Závoj jsem nakonec neměla." Celý vzhled nevěsty si můžete prohlédnout ve svatební galerii.

Veroniko a Andreji, děkujeme vám, že jste se s námi podělili o svůj příběh lásky a o své zkušenosti s plánováním svatby. Jistě budete inspirací pro mnoho párů, které se k oltáři teprve chystají. Přejeme vám krásné roky plné lásky a upřímných úsměvů :)


Svatební dodavatelé

Místo obřadu: Radnica v Banskej Bystrici
Místo hostiny a ubytování: Tri duby Golf Resort
Svatební dort: Čískejkovo
Pagáče: Pán Pagáčik
Fotograf:
Vlado Veverka
Florista:
Jana Haliarská
Svatební šaty: GIOVANNA svadobný salón
Svatební účes: Kadernícky salón ŠARM 
Svatební make-up: Beáta
Nehty: Ivka Klimentová
Náušnice: tannjajewels
Svatební tiskoviny: SAShE.SK


Svatební fotografie


Chcete se také podělit o své svatební zkušenosti a inspirovat budoucí nevěsty? Vyplňte tento dotazník a tým LALA MARKET se o vše postará :)

Také se vám může líbit