Svatba Dagmar a Janka

Svatba Dagmar a Janka

Milé nevěsty, po dlouhé době vám opět přinášíme příběh dvou mladých lidí, kteří se s námi podělili o své zkušenosti s plánováním a přípravou svatby. Máme z toho velkou radost, protože jsou velkou inspirací pro všechny, kteří svou svatbu teprve plánují. Pokud vás zajímají všechny zajímavosti, které nám prozradili, čtěte dál :)


Dagmar a Janko

Během života se setkáváme s mnoha okamžiky a situacemi, které si navždy zapamatujeme. Totéž platí i pro páry. První setkání, první rande, první polibky,... Výjimečné okamžiky, na které se nezapomíná. Takový, nezapomenutelný, mají i Dagmar a Janko. "Seznámili jsme se na vánočním večírku v práci. Já, posilněná několika skleničkami vína, jsem to rozjela na parketu (sama!!) a on, jako správný gentleman, mě v tom nechtěl nechat. Tak se ke mně přidal a začal se psát náš příběh." A protancovali se spolu až k oltáři :)


Tito krásní mladí lidé mají kolem sebe úžasnou rodinu a přátele, takže nepotřebovali žádnou agenturu a veškeré plánování a přípravu svatby zvládli sami. Potřebné věci a doplňky na výzdobu svatební síně sehnali z druhé ruky nebo si je sami vyrobili. Například Jankova maminka s radostí vyráběla dekorace na svatební alkohol, jejich kamarádka se postarala o knihu svatebních hostů a nevěstina sestra vytvořila grafický návrh svatebních oznámení a pozvánek, jejichž minimalistický design vymyslela nevěsta Dagmar. Na svatebních oznámeních a pozvánkách si dali hodně záležet a rozhodli se je vytisknout zlatou metalickou fólií na plast z mléčného skla. Zajímavá volba, která vás rozhodně může inspirovat. Velmi zvláštní je také design jmenovek pro hosty, které Dagmar důmyslně ozdobila měděnou metalickou fólií. Můžete si je prohlédnout mezi svatebními fotografiemi.


Novomanželé si řekli své "ano" v kostele v Ladcích, odkud se přesunuli do velmi pěkného a návštěvníky oblíbeného areálu Gazdovství Uhliská v Nemšové. "O výzdobu kostela se postarala moje tchyně, na výzdobu sálu přispělo mnoho lidí - já i manžel, rodiče, sestry a dokonce i kamarádi z Čech! Všichni jsme si dali záležet :)"


Co by to bylo za svatbu bez dobrého jídla, že? Svatební menu si manželé vybrali přímo z nabídky Gazdovství Uhliská. Nechyběly ani koláčky, dorty a candy bar. Všechny dodavatele najdete v sekci "svatební dodavatelé". Kromě těchto sladkých dobrot zajistili svatebčané také skvělé "svatební koláčky", brynzové preclíky a sýrové a kmínové tyčinky. Svatební hosté si rozhodně nestěžovali.


"Opravdu jsme chtěli svatebního barmana. Nejprve jsme tento nápad zavrhli kvůli náročnosti, ale nakonec se ho ujal sestřin přítel - amatérský barman. Připravil nabídku 13 nápojů - a také nealkoholické nápoje, které míchal a podával po většinu večera." Po chutných a osvěžujících nápojích si hosté užili taneční parket, kde je bavil skvělý DJ Roman Vicena. A novomanželé to také rozjeli. Svůj první manželský tanec nenechali náhodě. Choreografii a nácvik tance svěřili do rukou současných slovenských mistrů ve společenském tanci, manželů Šúkalových.


Jistě s námi budete souhlasit, že Dagmar byla krásná, jemná a elegantní nevěsta. "O účes a líčení se postarala kadeřnice Janka z Jany Style, nehty mi dělala další Janka ze Salonu Janka." Protože své vysněné šaty nemohla nikde najít, nechala si je ušít na míru. Trvalo to celých šest měsíců a nevěsta je dostala pouhé dva dny před svatbou.


Dalším unikátním prvkem tohoto páru jsou snubní prsteny zhotovené ženichem Jankem. Jsou vyrobeny ze speciální tvrzené pryskyřice, vytištěné na 3D tiskárně. Jedinečný nápad, co říkáte?


"Poslední vychytávka naší svatby byl 9-členný folklorní soubor sestávající z nadšenců-folkloristů, kteří udělali čepení velmi tradičně. Já jsem měla oblečený původní kroj a více než 100letou partu! Nechybělo zvedání na židlích, vykoupení nevěstina věnečku, družbovský tanec, a na závěr "cikánka" s dítětem, která si přišla pro mého manžela!"


Dagmar a Janko jsou skvělou inspirací pro ty, kteří svůj svatební den teprve plánují. Je vidět, že do celého svatebního dne vložili spoustu lásky. I ten patří k těm, které se navždy vryjí do paměti.


Dagmar a Janko, přejeme vám krásná a šťastná společná léta. Ať prožijete co nejvíce nezapomenutelných chvil a krásných zážitků :)


Svatební dodavatelé

Místo obřadu: Kostol Božieho milosrdenstva
Místo hostiny a ubytování:Gazdovstvo Uhliská
Dort a candy bar:Mimi Cakes
Kytice a květiny:Kvetinárstvo Hortus
Fotograf:Ľuboš Vrtík 
DJ/moderátor: Roman Vicena
Svatební účes a líčení:Jany Style


Svatební fotografie:


Chcete se také podělit o své svatební zkušenosti a inspirovat budoucí nevěsty? Vyplňte tento dotazník a tým LALA MARKET se o vše postará :)

Také se vám může líbit