Galerie svatebních šatů 2021

Galerie svatebních šatů 2021

Milé čtenářky, poslední rok uběhl jako voda. I když rok 2021 nebyl jednoduchý a kvůli pandemické situaci se opět svatby odkládaly a rušily, některé nevěsty se nenechaly odradit a svůj svatební den navzdory všemu zrealizovaly. My se s nimi velmi těšíme a přejeme jim jen to nejlepší. Vždyť co je krásnějšího, než láska? :)

Jsme velmi potěšeni spoustou krásných nových svatebních kousků, které v uplynulém roce přibyly do naší LALA nabídky. Je jich mnoho. Velmi se radujeme, že naše myšlenka vytvořit komunitu žen, které si navzájem pomohou prodejem svatebních šatů a inspirují se, stále roste. Aktuálně je v nabídce k prodeji již přes 500 svatebních šatů. Některé jsou nové, některé měly nevěsty poprvé, ale najdou se i takové, které si nevěsty koupily přes LALA MARKET a opět je posouvají dál.

Kromě napomáhání si navzájem je naší myšlenkou i snížení odpadu, který je tvořen v oděvním průmyslu. Každé svatební šaty jsou jedinečné a krásné, tak proč je použít jen jednou? Šatství je stále více a více a stále více lidí se snaží žít udržitelněji a snižovat negativní dopad na životní prostředí, například i nakupováním v second handech. I když je to jen malý krůček, i ten se počítá. Proto, i když si nenajdete šaty v našem online second handě, zvažte nákup svatebních šatů v jiném. A nejen nákup svatebních šatů. Kromě snížení oděvního odpadu ušetříte peníze, které můžete použít na něco, co vám přinese radost. I v již nošených svatebních šatech můžete zazářit. A naše prodávající nevěsty jsou toho důkazem. Pokud se však chcete vydávat v nových, originálních svatebních šatech, zkuste vyhledat lokální designéry, kteří vám určitě navrhnou a ušijí model na míru :)

Všem nevěstám, které v loňském roce vstoupily do manželství, přejeme krásný, radostný a láskyplný život s jejich polovičkami a těm, které se rozhodly své svatební šaty prodat přes LALA MARKET, ze srdce děkujeme. Věříme, že si vaše svatební šaty najdou nové majitelky. Pokud se vám ještě nepodařilo prodat svatební šaty, nezoufejte. Jak jsme již zmínili, počet svateb se loni snížil. Všechno má svůj čas a věříme, že ta správná kupující se vám brzy ozve :)

Prohlédněte si náš LALA výběr svatebních šatů, které se staly součástí prodejní nabídky svatebních šatů v loňském roce. Ty z vás, které svatební den teprve čeká, je velmi pravděpodobné, že vás některé svatební šaty osloví, přinejmenším inspirují :)

LALA výběr svatebních šatů



Máte-li svatební šaty na prodej a rádi byste potěšili některou z budoucích nevěst svými svatebními šaty, zaregistrujte se a vytvořte prodejní nabídku, která zaujme budoucí nevěsty.

Také se vám může líbit