Jak vytvořit nabídku svatebních šatů na LALA MARKET

Jak vytvořit nabídku svatebních šatů na LALA MARKET

Rozhodli jste se prodat své svatební šaty, ale nevíte, jak na to? Jste na správném místě. Tento článek představuje jednoduchý návod, jak vytvořit prodejní nabídku svatebních šatů v našem online second handě svatebních šatů LALA MARKET :) 


Registrace


Pokud si chcete na www.lalamarket.cz vytvořit prodejní nabídku, musíte se nejprve zaregistrovat.

 


Pokud jste se již zaregistrovali, přihlaste se do svého LALA MARKET účtu a začněte s vytvořením prodejní nabídky v sekci "Můj účet".


Po vyplnění registračního formuláře je zapotřebí ověření e-mailu, který jste uvedli při registraci. Ověření je možné po přijetí uvítacího e-mailu ve vaší e-mailové schránce. Po kliknutí na vyznačený odkaz "Ověřit e-mail" se dostanete na úvodní stránku second handu LALA MARKET.


Jste přihlášena :) Klikněte na "Můj účet" a vytvořte prodejní nabídku vašich svatebních šatů, která osloví a zaujme kupující budoucí nevěsty.


Vytvoření nabídky


Vítejte ve svém LALA MARKET účtu!


Chcete-li přidat nabídku svatebních šatů, klikněte na možnost "Vytvořit inzerát". Vytvoření prodejní nabídky je jednoduché a přehledné. Vyplňte všechny atributy, kterými popíšete a definujete vaše svatební šaty. Vytvořenou nabídku můžete kdykoli doplnit či upravit v sekci "Moje vytvořené nabídky".


Před přidáním fotografií si přečtěte základní body, které vás usměrní při výběru a přidávání fotografií svatebních šatů. Fotografii přidáte kliknutím na tlačítko "Přidat foto". Chcete-li fotografii nahradit jinou, klikněte na tlačítko "Přidat foto" při fotografii, kterou chcete vyměnit.


V příběhu o šatech doplňte informace, které jsou podle vás důležité a zajímavé pro kupující. Jaké informace zajímali při koupi vašich šatů vás? Připravili jsme pro vás vzor, jak by měl váš příběh o šatech vypadat. Inspirujte se.

Milá budoucí nevěsta,

pokud si čteš tyto řádky, zřejmě tě tyto svatební šaty oslovili stejně jako mě. Tyto svatební šaty jsou přesně takové, jaké jsem si vysnila. Krásné, okouzlující, ale zároveň lehoučké a praktické (bez problémů jsem v nich protančila celou noc). Vrch šatů mě ohromil na první pohled. Jelikož ráda tančím, nechtěla jsem mít oblečené nic, v čem by mi nebylo příjemně. Šaty jsou uchyceny kolem krku na malé knoflíčky, vpředu jsou pěkně obepnuté na těle a záda jsou odhaleny. Vrch a i sukně jsou zdobeny nádhernou krajkou zajímavých vzorů, nejsou to kytičky, jak je běžné. Sukně je sice dlouhá až po zem, no je vzdušná a lehká. Dvě spodní vrstvy tvoří tyl. Moje výška je 168 cm a měla jsem obuté lodičky s 8 cm podpatkem.

Pokud by si potřebovala vidět nebo vědět více detailů a podrobností o šatech, popřípadě se dohodnout na osobní zkoušce šatů (Bratislava), kontaktuj mě.

Nikola :)


Po vyplnění všech potřebných informací o vašich svatebních šatech vytvoříte svatební nabídku kliknutím na tlačítko "Vytvořit nabídku".


Pro aktivaci nabídky je nutná platba za inzerci. Pro každou nabídku platí jen jeden kredit (STANDARD nebo PREMIUM). Pokud jste si pro vaši vytvořenou nabídku zakoupili kredit STANDARD, není možné si pro tuto nabídku doplatit kredit PREMIUM. Je třeba vytvoření nové prodejní nabídky svatebních šatů.


Po uhrazení částky za inzerci si můžete svou nabídku aktivovat. Vaše aktivní nabídka se bude zobrazovat na stránce online second handu svatebních šatů www.lalamarket.cz mezi všemi svatebními šaty na prodej. Vaši nabídku svatebních šatů můžete kdykoli upravit nebo doplnit.


V případě, že jste své svatební šaty prodali, vymažte prodejní nabídku, aby kupující věděli, že vaše šaty již nejsou na prodej.


Vytvoření prodejní nabídky je opravdu jednoduché. Pokud jste však v tomto článku nenašli odpovědi na vaše otázky, kontaktujte nás na info@lalamarket.sk.

Hodně štěstí s prodejem svatebních šatů :)

Také se vám může líbit